De Hypotheker bereikt als eerste 30.000 reviews op Advieskeuze

0

De financieel adviseurs van De Hypotheker zijn voor de 30.000ste keer beoordeeld op het platform van Advieskeuze.

De Hypotheker is daarmee de eerste die dit bereikt. Mark de Rijke (links), commercieel directeur van De Hypothekers Associatie: “Wij zijn er ontzettend trots op dat wij als eerste onafhankelijke adviesketen 30.000 reviews hebben behaald op Advieskeuze. We zijn blij dat klanten onze dienstverlening belonen met het prachtige rapportcijfer van een 9,7. Dit stimuleert ons om continu te blijven werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Betrouwbaar

Christian Bouter (rechts), medeoprichter van Advieskeuze: “Voor financieel dienstverleners geldt: hoe meer reviews, hoe betrouwbaarder. Fantastisch dat De Hypotheker al 10 jaar lang het voortouw neemt om reviews uit te vragen op Advieskeuze. Het is in mijn ogen essentieel om in dit tijdperk van toenemende digitalisering juist de betekenis van persoonlijke dienstverlening online transparant te maken.”

Unieke bezoekers

In 2023 registreerde Advieskeuze bijna 1 miljoen unieke bezoekers op de website en werden er 140.000 klantcontacten gemeten. Hierbij werd in 9 van de 10 situaties de keuze gemaakt voor een dienstverlener met recente reviews.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.