Turien biedt bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Markel aan

0

Turien & Co. heeft het productaanbod versterkt met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Markel. De verzekeraar heeft volgens Turien in de afgelopen tien jaar een sterk trackrecord opgebouwd op het gebied van zakelijke aansprakelijkheid in de Nederlandse markt.

Productspecialist Audrey Papa van Turien & Co.: “We zijn dan ook zeer blij om deze verzekering aan onze propositie toe te voegen, naast de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen van Hiscox, Chubb, CNA en Zurich. We kiezen bewust voor de partners waarmee we samenwerken. Het is belangrijk dat we elkaar versterken en wat extra’s kunnen bieden aan onze adviseurs. Markel biedt bijvoorbeeld net weer andere mogelijkheden voor bepaalde risico’s, zoals een product specifiek voor VVE’S. Daarnaast kunnen zij ook startende verenigingen en stichtingen verzekeren en bieden zij een concurrerend product voor NV’s en BV’s.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.