Turien lanceert WIA-Excedentverzekering

0

Turien & Co. breidt zijn de online tool inkomensverzekeringen uit met  de collectieve WIA-Excedentverzekering.

Turien & Co. Is naar eigen zeggen al jarenlang actief om het adviseren van inkomensverzekeringen makkelijker en efficiënter te maken voor assurantieadviseurs. “Met een online tool bieden we een breed en onafhankelijk assortiment van verzekeringen en diensten van gerenommeerde verzekeraars en arbodiensten. Nieuw in de online tool is de collectieve WIA-Excedentverzekering. Dit product is vooral geschikt voor werknemers met een inkomen dat hoger is dan het gemaximeerde SV-loon. Met deze verzekering voorkomt de werkgever dat deze werknemers terugvallen in inkomen bij langdurige arbeidsongeschiktheid”, aldus Janna Vos, productspecialist Inkomensverzekeringen.

Collectieve benadering

Vos: “Een groot voordeel van de collectieve benadering is dat het voor individuele werknemers vaak lastig en kostbaar is om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Deze collectieve aanpak is over het algemeen voordeliger en vereist geen medische acceptatie wanneer de werknemer vanaf de ingangsdatum deelneemt. Een ander bijkomend pluspunt is dat als een werknemer meer gaat werken, zijn inkomen tijdens de arbeidsongeschiktheid niet verminderd wordt met de uitkering, waardoor de werknemer uiteindelijk meer verdient. Een mooie stimulans om meer te gaan werken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.