Training Adviesvaardigheden Lindenhaeghe

0

Op 7 februari 2017 start Lindenhaeghe met een nieuwe 3-daagse training Adviesvaardigheden voor de Financieel Adviseur. Hierin wordt de kennis van het IAAN-proces (Inventariseren, Analyseren, Adviseren en Nazorg) gecombineerd met de toenemende vraag naar meer klantgerichte vaardigheden.

Volgens de opleider sluit de nieuwe training aan op de veranderende adviesmarkt, waarin enerzijds meer aandacht komt voor ‘soft skills’ en anderzijds de regelgeving vanuit de AFM steeds bepalender wordt. “In de praktijk is dat best lastig te vertalen”, zegt Peter Koehorst, certified NLP-trainer bij Lindenhaeghe. “Financieel professionals maken zich vaak zorgen of ze het allemaal wel goed doen. De kennis hebben ze allemaal in huis, maar elke klant vraagt een andere aanpak en regels werken soms verlammend: hoe zorg je ervoor dat jouw advies niet alleen goed wordt ontvangen door – en past bij – door de klant, maar ook voldoet aan alle eisen die de AFM eraan stelt.”

Vaardigheidstraining

De Training Adviesvaardigheden voor de Financieel Adviseur is een vaardigheidstraining. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde financieel professionals die reeds in het bezit zijn van een of meerdere beroepskwalificaties.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.