Sintverzekering bij Centraal Beheer

0

Centraal Beheer komt op zaterdag 18 november, de dag van de intocht van Sinterklaas in Dokkum, naar eigen zeggen als eerste verzekeraar in Nederland met een speciale Sintverzekering, de #zininsint-verzekering.

Volgens de verzekeraar kan er tijdens een pakjesavond van alles misgaan. “Bij veel gezinnen neemt de stress behoorlijk toe in de aanloop naar 5 december. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat minstens 25% van de Nederlanders stress ervaart in aanloop naar deze feestdag. Daarom lanceren we deze gratis verzekering, die verkrijgbaar in een Basis, Uitgebreid en Allrisk module”, zegt Peggy Spaapen, manager marketing communicatie bij Centraal Beheer.

Dubbel gevoel

Volgens haar is het Sinterklaasfeest altijd een beetje dubbel. “Jong en oud kijken ernaar uit, maar een aanzienlijk deel van de mensen ervaart stress rondom het feest, zo blijkt al jaren uit onderzoek en ook uit eigen onderzoek dat we onlangs uitvoerden. Onder meer gedichten, cadeaus en surprises en hoge kosten leveren kopzorgen op. Gezinnen met kinderen tot dertien jaar ervaren de meeste stress. Daar willen we iets aan doen. Met onze nieuwe verzekering proberen we de stress rondom het Sint-feest op te lossen en bezorgen we deze families écht een heerlijk en zorgeloos avondje bij de open haard, zonder inpakstress en niet rijmende gedichten.”

Drie varianten

“De #zininsint-verzekering is zoals gezegd verkrijgbaar in drie varianten: Basis, Uitgebreid en Allrisk”, zegt Spaapen. “De basisverzekering biedt een snelle surpriseservice voor mensen met twee linkerhanden. In het Uitgebreid-pakket komt er bovenop deze service een gedicht op maat. Via de Allriskverzekering kunnen verzekerden in aanloop naar 5 december advies inwinnen door persoonlijk contact met de Sint via Facebook Live. In deze live-sessies deelt de Goedheiligman onder meer belangrijke tips uit het grote boek en kun je ook zelf vragen stellen. De livestream wordt in de allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en bevat daar bovenop nog eens onbeperkt gedichtadvies van de Sint.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.