Beterweters blikken vooruit 2024

0

Centraal Beheer organiseert op woensdag 6 maart het online event ‘Beterweters blikken vooruit’. In de live-uitzending kijken vier experts vooruit naar de ontwikkelingen op het gebied van vastgoed, hypotheken en financieel advies. Welke adviseur verslaat de experts en neemt de Beterweters blikken vooruit award mee naar huis?

Expert Tom van der Geest is hypotheekmarktexpert bij Hypsotech en Paul de Vries is woningmarktexpert van het Kadaster. Vanuit de adviespraktijk doet financieel planner en hypotheekadviseur Alex Erlings dit jaar voor tweede keer als expert mee aan de battle. Paul Bänziger, binnen Achmea commercieel verantwoordelijk voor de hypotheekmerken Centraal Beheer, Syntrus, Woonfonds & Attens. De experts delen niet alleen hun visie, ze gaan onder leiding van gespreksleider Astrid Joosten ook de strijd met elkaar aan.

Beterweters blikken vooruit Award

Met het event Beterweters blikken vooruit helpt Centraal Beheer het intermediair op weg. In de studio geven de experts na de terugblik op 2023 ook hun visie op de hypotheek- en woningmarkt in 2024. Ze sluiten af met een voorspelling over de gemiddelde verkoopprijs van een woning, het totaal aan nieuw verstrekt hypotheekgeld en de gemiddelde NHG-hypotheekrente (10-jaars annuïtair) op 31 december 2023. Nieuw deze editie is de uitkomst van de vorig jaar toegevoegde vraag: Bij hoeveel procent van de hypotheekaanvragen wordt verduurzaming besproken?

Tijdens de uitzending maakt Centraal Beheer ook de winnaar van de Beterweters blikken vooruit 2023 award (lees hier het verslag van die editie) bekend. Deze wordt live aan de winnende adviseur uitgereikt. Vorig jaar won Danny Segers van HZ Adviesgroep in Maastricht de award. Met zijn voorspellingen had hij de experts in de studio verslagen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.