Pechhulp zonder abonnement

0

Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance introduceren de eerste pechhulpdienst zonder abonnement: RoadGuard. Een app laat bij pech welke monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plaatse is. Er wordt bij pechhulp alleen gefactureerd voor de afgenomen dienst.

De nieuwe methode van pechhulp is een aanval op partijen die werken met abonnementen, zoals ANWB en Routemobiel. “Maak je maar weinig gebruik van pechhulp, dan betaal je met een lidmaatschap wel je doorlopende abonnementskosten. Krijg je een keer een lekke band, dan kan dat omgerekend al snel honderden euro’s kosten. Hulp bij een lekke band kost je bij RoadGuard niet meer dan 100 euro”, aldus de initiatiefnemers.

Pechhulp direct afrekenen

Iedereen kan gebruikmaken van RoadGuard, er hoeft dus geen klantrelatie te zijn met Centraal Beheer. De gestrande automobilist ziet vooraf wat de kosten zijn, mits dit op afstand te bepalen is. Betalen gaat direct na het verlenen van de service via de app, met iDEAL, PayPal, creditcard of Payperemail.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.