ORV TAF aangesloten op HDN

0

TAF is met zijn overlijdensrisicoverzekeringen aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De verzekeraar zegt hiermee in te spelen op de behoeften van adviseurs om gemakkelijk digitaal verzekeringen aan te vragen via hun hypotheekadviessoftware.

“De Hypotheker is de eerste samenwerkingspartner die vanuit het eigen adviespakket rechtstreeks aanvragen kan indienen bij ons”, aldus TAF. “Ook adviseurs die gebruik maken van de adviespakketten Scenario Advies en Finix profiteren van de aansluiting. Adviesbox en Findesk volgen op korte termijn. Het aanvraagproces, de medische acceptatie en de uitgifte van het polisblad verloopt hiermee volledig digitaal.”

De adviseur vraagt rechtstreeks via de adviessoftware een ORV bij TAF aan. Vervolgens ontvangt de klant een e-mail met een link naar de online gezondheidsverklaring. Als er geen bijzonderheden zijn, ontvangt de klant de polis binnen 24 uur na ontvangst van de gezondheidsverklaring.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.