NVIA zoekt nieuwe leden

0

De Nederlandse Vereniging van Inkomen Adviseurs (NVIA) heeft de campagne ‘Grijp de kansen’ gelanceerd. Hiermee wil ze adviseurs bewegen om zich te bekwamen in inkomensverzekeringen en lid te worden van de vereniging.

Volgens de NVIA zijn er grote kansen voor gespecialiseerde inkomen adviseurs. In de folder, die de vereniging aan zo’n 5000 adviseurs heeft gestuurd, staat onder meer te lezen: “Enorm omzetpotentieel, ruimte om je te ontwikkelen tot een onmisbare adviseur: de inkomensverzekeringen bieden assurantieprofessionals unieke kansen. Wie die wil verzilveren, zal wel in zichzelf moeten investeren. De beste manier om dat te doen is nú lid worden van de NVIA. Want wij dagen je niet alleen uit om jezelf voortdurend te blijven verbeteren. We helpen je ook om dit voor elkaar te krijgen.”

De lat gaat omhoog

Volgens bestuurslid Gaston Merckelbagh is de NVIA is opgericht om assurantieprofessionals te laten groeien in het vakgebied inkomensverzekeringen. “Onze eigen eerste groei danken we aan professionals die, net als wij, overtuigd zijn van de noodzaak van verandering. Nu vinden we het tijd om de lat hoger te leggen. Daarom gaat ook bij ons de lat omhoog! Hiervoor hebben we drie uitgangspunten geformuleerd waar iedereen ons aan mag houden: er komt een kenniseis, lid zijn betekent actief meedoen en het NVIA-bestuur is een actieve belangenbehartiger.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.