NN keert kleine schades in Limburg direct uit

0

De schadeafhandeling in het Limburgse overstromingsgebied wordt door Nationale-Nederlanden zoveel mogelijk ter plekke afgedaan door kleine schades gelijk uit te betalen. Bij grotere schades krijgen gedupeerde klanten een voorschot op de schadeclaim.

Ruim 2.000 particulieren en 500 zakelijke schademeldingen zijn er sinds de overstroming van 14 juli in Limburg binnengekomen bij Nationale-Nederlanden en de labels OHRA, ABN Amro Verzekeringen, ING Verzekeren en SNS Verzekeren, waar NN het beheer over heeft. Op locatie en vanuit de lokale vestigingen van SNS Verzekeren worden deze gedupeerde klanten geholpen met bijvoorbeeld het beschikbaar stellen aan ondernemers van frituurwagens, tijdelijke marktkramen, hulp bij het opzetten van bezorgen aan huis en tijdelijke huisvesting voor particulieren.

Schade direct afgehandeld

Experts zijn aanwezig in het overstromingsgebied en helpen klanten direct waar het mogelijk is, herstelplanners maken afspraken voor herstelwerkzaamheden en voor ondernemers worden alternatieven geregeld om hun werkzaamheden voort te kunnen zetten. De NN Schade Manager Thuis gaat bij klanten thuis langs op hen ter plekke bij te staan. Schadeafhandeling wordt zoveel mogelijk ter plekke afgedaan door kleine schades gelijk uit te betalen. Bij grotere schades krijgen gedupeerde klanten een voorschot op de schadeclaim.

Actief hulp aanbieden

ING Verzekeren, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen bellen direct met klanten uit het overstromingsgebied, als er geen schade is gemeld, met de vraag of hier hulp voor nodig is. Naast klanten van schadeverzekeringen, benaderen ook NN Bank en hypotheeklabel Woonnu actief de met hun samenwerkende hypotheekadviseurs die klanten hebben in getroffen gebieden om hulp aan te bieden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.