Nh1816 deelt goede doelencheques uit

0

Tijdens de open dag dit weekend bij NH1816, deelde de jubilerende verzekeraar maar liefs 21 cheques aan goede doelen projecten uit, met een totale waarde van 420.000 euro. Het was een feestelijke slotstuk van de 200 jaar goede doelen actie voor verzekerden en medewerkers.

Directeur Cas Verhage reikte de cheques uit namens Nh1816 en de Stichting Goede Doelen Nh1816. De aanwezige genodigden namens de goede doelen projecten waren verzekerden, (bestuurs-)leden van verenigingen en vertegenwoordigers van het goede doel, die met elkaar een geldinzamelingsactie op touw zetten.01

Geld voor alle goede doelen

\Van de ruim 100 ingediende aanvragen werden uiteindelijk, na een stemronde en juryberaad, 16 projecten van verzekerden genomineerd. Zij werden aangevuld door vijf projecten van medewerkers van Nh1816. De Stichting Goede Doelen Nh1816 deed nog een extra duit in het zakje door aan alle projecten die de eindronde hebben gehaald, een verdubbeling van hun geldinzamelingsactie – tot een maximum van 10.000 euro – toe te zeggen. De vereniging die de actie voert kan rekenen op hetzelfde bedrag in de vorm van een sponsoring. Hierdoor maakt ieder project kans op maximaal 20.000 euro.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.