Montae en Floreijn fuseren

0

Montae en Floreijn, adviseurs in de pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsmarkt, gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder de naam Montae & Partners. De nieuwe organisatie zegt in te spelen op de toenemende behoefte aan digitale innovatie, geïntegreerd arbeidsvoorwaardenadvies en de trend naar verdere individualisering.

“Montae & Partners heeft de ambitie de komende jaren zijn toppositie in de pensioenfondsen- en werkgeversmarkt verder uit te bouwen”, zeggen Margo Lelieveld van Montae en Theo Stam van Floreijn. “De samenvoeging is dan ook een logische volgende stap in de ontwikkeling van hun snelgroeiende bedrijven. We zien bij onze klanten een toenemende behoefte aan geïntegreerd advies. Denk hierbij aan een thema zoals duurzame inzetbaarheid. Hierin komen onderwerpen als pensioen, preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid samen. De klant verwacht een geïntegreerd advies en dat kunnen we met onze gebundelde advieskracht nog beter geven.” “

Pensioenakkoord

“Ook zien we dat met de huidige ontwikkelingen rondom het pensioenakkoord en de verschuiving van risico’s richting het individu, deskundigheid gecombineerd met digitale innovatie een absolute must is geworden. Samen kunnen we hier nog beter verantwoord invulling aan geven. Dit geldt zowel voor pensioenfondsen als werkgevers. De klanten van Montae & Partners profiteren volgens ons van de samenwerking met het Zweedse Fintech bedrijf Söderberg & Partners, dat slimme technologie inzet die advisering beter en makkelijker maakt”, aldus Lelieveld en Stam.

Marktleider

Montae is in Nederland de grootste partij voor onafhankelijke bestuursondersteuning van pensioenfondsen, marktleider op het gebied van governance en strategie en heeft een sterke positie op het gebied van financieel en operationeel risicomanagement, investment consultancy en actuariaat. Daarnaast biedt het bedrijf een breed scala aan adviesdiensten voor pensioenfondsen, werkgevers en ondernemingsraden. Floreijn is specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Montae & Partners heeft circa 130 medewerkers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Eindhoven, Utrecht, en het Caribisch gebied.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.