LNBB onderdeel Montae & Partners

0

LNBB gaat deel uitmaken van Montae & Partners. De in Amersfoort en Dordrecht gevestigde multidisciplinaire adviesorganisatie adviseert al ruim 25 jaar werkgevers, ondernemingsraden en ondernemers adviseren over pensioen- en inkomensregelingen.

Daarnaast ondersteun de 12 bij LNBB werkende specialisten netwerkpartners, zoals pensioenadviseurs, accountants en belastingadviseurs met kennis en tools, waaronder Penformance. Montae & Partners is actief op de gebieden van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en maakt deel uit van het Söderberg & Partners netwerk.

Söderberg & Partners netwerk

De adviesmodellen van LNBB worden nu in samenwerking met Söderberg & Partners ontsloten voor de adviesbedrijven in het Söderberg & Partners netwerk. Deze modellen bieden inzicht aan werkgevers, ondernemingsraden en werknemers in de invloed van beleggingsrisico’s op het pensioen van werknemers. Penformance, de samenwerking met AF Advisors, blijft onder eigen naam actief in de markt. De onder het label van Penformance aangeboden gestandaardiseerde productanalyses blijven toegankelijk voor Penformance netwerkpartijen.

Aanvullende activiteiten

Lucienne van Paassen, directeur van Montae & Partners, is blij dat LNBB toetreedt tot Montae & Partners. “Wij hebben een sterke positie in de markt voor pensioenfondsen en middelgrote werkgevers met adviesdiensten op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid. LNBB is sterk in de segmenten MKB en DGA’s. Daarin vullen we elkaar uitstekend aan. Daarnaast is LNBB vergevorderd in adviesdiensten met gebruik van tools. Montae & Partners wil zich op dat terrein meer ontwikkelen en daarin kan LNBB een belangrijke rol spelen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.