Montae haalt Janwillem Bouma aan boord

0

Janwillem Bouma treedt per 15 september toe als partner tot pensioenadviesbureau Montae. Hij wordt daar verantwoordelijk voor het moderniseren van de collectieve pensioenvoorzieningen. Bouma komt van Shell waar hij algemeen directeur van Shell Pensioen Bureau Nederland was.

Bouma werkt al ruim dertig jaar bij Shell. Hij vervulde daar in de loop der jaren diverse managementfuncties, zowel op het operationele als het financiële vlak. Voor Shell werkte hij in Guinee, Senegal en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2010 was hij algemeen directeur van de Shell pensioenfondsen in Nederland. Daarnaast vervult hij diverse functies binnen de pensioensector in binnen- en buitenland.

Veel kennis Behoefte

Margo Lelieveld, managing partner Montae: “Met Janwillem halen we een ervaren professional met grote pensioenkennis in huis. Wij zijn er van overtuigd dat zijn brede internationale blik helpt bij het moderniseren van pensioenregelingen in Nederland. Terwijl op nationaal niveau de discussie over ons pensioenstelsel voortduurt, ervaren wij dat er nu behoefte is aan nieuwe oplossingen voor een duurzame, betaalbare en kwalitatief goede pensioenregeling.”

Montae bestaat sinds 1997 en geeft met ruim 80 pensioenprofessionals advies aan pensioenfondsen, werkgevers en ondernemingsraden. Sinds eind november 2017 hebben Montae en het Zweedse fintech bedrijf Söderberg & Partners hun krachten gebundeld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.