Lender & Spender winnaar Geld.nl Award Lenen

0

Kredietverstrekker Lender & Spender wint de Geld.nl Award Lenen voor het eerste halfjaar van 2023. Deze prijs reikt de vergelijkingssite elk halfjaar uit voor de beste lening op het gebied van prijs/kwaliteit en klantbeoordeling.

“We hebben hiervoor een objectieve meting ontwikkeld waarmee we dus zowel naar de rente, de voorwaarden en de klanttevredenheid van een kredietverstrekker kijken”, zegt Amanda Bulthuis, expert geld & verzekeringen bij Geld.nl. “Lender & Spender scoorde op alle punten erg goed in januari t/m juni 2023 en komt dus als terechte winnaar uit de bus.”

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Om te bepalen wie de Geld.nl Award Lenen voor de eerste helft van 2023 won, keek de vergelijker hoe vaak elke kredietverstrekker in die periode bij de vergelijkingen van consumenten op positie 1, 2 of 3 stond op het gebied van prijs/kwaliteit. Bulthuis: “Dit is gebaseerd op onze eigen prijs-kwaliteitscore waarbij we kijken naar de rente en belangrijkste voorwaarden, zoals de mogelijkheid voor boetevrij aflossen en of de lening wordt kwijtgescholden bij overlijden. Lender & Spender stond de eerste zes maanden van 2023 het vaakst op nummer 2 of 3 op het gebied van prijs/kwaliteit, maar heeft ook vaak op nummer 1 gestaan. Dat geeft dus aan dat ze voor een grote groep consumenten een goed product bieden.”

Reviews

Daarnaast weegt Geld.nl de reviews die (oud-)klanten geven over de kredietverstrekker mee om te bepalen wie de Geld.nl Award Lenen wint. Met een gemiddeld cijfer van een 9 uit ruim 600 reviews scoort Lender & Spender ook erg goed op klanttevredenheid.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.