Ivo Wansink en Toine van Male in directie Marsh Nederland

0

Ivo Wansink (rechts) en Toine van Male versterken vanaf 1 januari 2023 de directie van Marsh Nederland. Beiden komen uit de eigen gelederen van het bedrijf. Met deze benoemingen in de Executive Committee zet het bedrijf, naar eigen zeggen, verder in op een nieuwe generatie leiders en het uitbouwen van een steeds sterkere marktpositie.

Ivo Wansink, die eerder functies bekleedde bij AIG en Aon, werkt sinds 2018 bij Marsh Nederland. Hij krijgt de leiding over de Broking en Claims activiteiten voor de Nederlandse markt als Placement Leader, een rol die hij overneemt van Focko Dorhout Mees. Dorhout Mees blijft Chairman van Marsh Nederland en Chairman Global Placement Continental Europe.

Toine van Male

Van Male werkte ook bij Aon en is sinds 2021 in dienst bij Marsh Nederland. In het kader van tijdige opvolging draagt Erwin Smit zijn verantwoordelijkheden voor het Risk Management segment over aan Van Male die hiermee de directiepositie van Smit overneemt en de rol van Risk Management Leader. Smit blijft actief betrokken bij Marsh Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.