Hoffelijk voegt andere opleiders toe

0

De opleidingen die via de webshop van Hoffelijk verkrijgbaar zijn worden uitgebreid met de producten van andere opleidingsinstituten. De eerste partners zijn Offermans & van Gemert, WFT Xperience en de ScheidingsDeskundige.

Cursisten van de samenwerkende opleidingsinstituten kunnen alle opleidingen en trainingen via de webshop van Hoffelijk afnemen. Met één inlogcode kunnen ze vervolgens vanuit de backoffice van Hoffelijk werken aan deze opleidingen en trainingen. Hier wordt ook via één loket ondersteuning gegeven bij vragen en praktische zaken.

Doelgroep breder bedienen

Op termijn zullen op deze wijze meer opleidingsinstituten aangesloten worden bij het Hoffelijk-platvorm. “Onze doelgroep bestaat uit adviseurs en organisaties met heel verschillende wensen en voorkeuren als het gaat om opleidingen, zowel qua vorm als inhoud. Met de nieuwe opleidingen die we nu aan het aanbod toevoegen kunnen we die doelgroep als geheel nog beter bedienen en servicen”, aldus Wesley van ’t Hof, algemeen directeur van Hoffelijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.