Lindenhaeghe neemt afscheid van naam Hoffelijk

1

Met de lancering van een nieuwe website is de laatste stap gezet in de samensmelting van de financieel opleiders Lindenhaeghe en Hoffelijk. Nu de fusiecombinatie Lindenhaeghe een nieuwe fase ingaat, betekent dit ook een definitief afscheid van de naam Hoffelijk.

Hoewel de naam is verdwenen, vormt de IT-architectuur van Hoffelijk de basis van de samengesmolten dienstverlening. Alle klanten van Lindenhaeghe zijn stapsgewijs gemigreerd naar de betere online leerervaring en de nieuwe dashboards. Het opleidingsaanbod van beide opleiders is geharmoniseerd en samengevoegd op één website met een geheel nieuwe look and feel.

Cursist centraal

Op de nieuwe website staan de wensen van de cursist centraal in het besluitvormingsproces en niet langer de opleiding. Dat klinkt wellicht logisch, maar is wel degelijk nieuw in de branche, stelt commercieel directeur Edwin Deijs (foto) vast. “Bij het nieuwe Lindenhaeghe heeft de financieel professional de touwtjes zelf in handen, iets wat ook veel beter past bij de huidige tijdgeest. De komende periode laten we onze klanten de nieuwe website ontdekken en zullen wij op basis van hun ervaringen de website verder verrijken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.