Florius hoofdsponsor Finance Run

0

Florius heeft het bestaande partnership met de Finance Run omgezet in een hoofdsponsorschap. Daarmee is de kredietverstrekker één van de drie hoofdsponsors van de Finance Run op 7 september.

De Finance Run is hét jaarlijks terugkerende sportief en informeel netwerkevenement voor professionals uit de financiële dienstverlening. De opbrengsten gaan ook dit jaar naar Stichting LEF, dat als doel heeft om jongeren financieel bewuster te maken. De eerste Finance Run werd gehouden in 2014. Hieraan deden iets meer dan 300 lopers mee. De opbrengst voor LEF was een kleine 1.300 euro. Aan de vierde editie in 2017 deden al 850 lopers mee. De opbrengsten voor Stichting LEF waren vorig jaar ruim 25.000 euro.

Florius

Net als vele andere marktpartijen doet Florius al jaren mee aan de Finance Run. Directeur Karin Polman: “De Finance Run is bij uitstek een geschikt evenement om aan mee te doen. We werken aan onze vitaliteit, onderhouden relaties in het netwerk en ondersteunen stichting LEF. We kijken er allemaal echt naar uit en zullen zelf flink vertegenwoordigd zijn in deelname.” Om goed beslagen ten ijs te komen, organiseert Florius zelf ook een aantal trainingsavonden voor haar medewerkers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.