Digitale Postkamer vernieuwd

0

DDi heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn Digitale Postkamer voor de verzekeringsbranche. Een van de noviteiten is dat alle binnenkomende berichten automatisch worden omgezet in een doorzoekbare pdf.

Volgens DDi verwerken verzekeraars en grote assurantiekantoren dagelijks een enorme hoeveelheid berichten. “Digitale postkamer zet ieder bericht om in bruikbare informatie. E-mails worden automatisch gelezen en geclassificeerd, zodat direct bekend is welke behandelaar/behandelteam er wat mee moet doen, binnen welke termijn en wat de gewenste opvolging moet zijn. Precies hetzelfde geldt voor gescande poststukken en webaanvragen. Alle berichten worden automatisch omgezet naar pdf en volledig doorzoekbaar gemaakt.”

De digitale postkamer oplossing kan geïntegreerd worden met ieder backoffice assurantie-en/of verzekeraarspakket, met CRM- en ERP-systemen en met de digitale klantenmap die door verzekeraars/tussenpersonen via het internet aan hun klanten beschikbaar wordt gesteld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.