Deelname Van Loon in Schilder Zeker Plan

0

Assurantiekantoor Van Loon uit Dordrecht neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 een strategische deelname in advieskantoor Schilder Zeker Plan uit Rijswijk. Onlangs nam Van Loon – partner binnen het Söderberg & Partners NL netwerk – al de portefeuille van Verzekeron uit Dordrecht over.

Van Loon en Schilder Zeker Plan werken al bijna 10 jaar uitgebreid samen op het gebied van Collectieve inkomensverzekeringen. Toen Peter van Zunderen, Directeur van Schilder Zeker Plan, op zoek ging naar een strategische samenwerkingspartner om de ambities van zijn kantoor verder vorm te kunnen geven, kwam hij al snel bij Van Loon uit.

Regionale speler

Sinds 2021 werkt Van Loon aan het vergroten van haar werkgebied door middel van verschillende deelnames en overnames. Marcel van Loon: “Lokale aanwezigheid en persoonlijke service zijn de belangrijkste drijfveren voor onze organisatie. Schilder Zeker Plan bestaat al jarenlang uit hetzelfde vertrouwde team van adviseurs en heeft een sterke naam opgebouwd binnen de schilders-, onderhouds- en afbouwsector. Een kantoor dat goed past binnen onze strategie om regionaal door te groeien.”.

Van Zunderen blijft het boegbeeld van Schilder Zeker Plan en zal samen met Van Loon de komende jaren het team en merk verder uitbouwen. Van Zunderen: “Naar ons idee wordt er te weinig maatwerk geleverd in onze branche, kleinere ondernemingen hebben veelal baat bij een diepere ondersteuning en advies en willen in vertrouwen alles over kunnen laten aan hun adviseur. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij meer tijd hebben voor onze relaties. Dat is voor ons bijzonder waardevol.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.