Söderberg voegt met NNEK vermogensbeheer toe

0

Söderberg & Partners en NNEK zijn een strategische samenwerking aangegaan. Het bestaande netwerk van adviseurs van Söderberg & Partners wordt hierdoor versterkt met NNEK’s geavanceerde platform voor vermogensbeheer.

De samenwerking voorziet Söderberg & Partners in een uitbreiding van expertise en diensten. Door de vermogensbeheeroplossingen van NNEK te integreren met de huidige bedrijfslijnen van Söderberg & Partners op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken, streeft het bedrijf naar een meer holistische benadering om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.

De samenwerkingspartners zeggen elkaar gevonden te hebben in hun gedeelde visie op dienstverlening. “Wij geloven dat een bredere aanpak essentieel is om klanten effectief te adviseren in deze complexe financiële tijden,” zegt Theo Andringa, CEO van NNEK.

Nieuw partnerschapsmodel

Ondersteund door de internationale kennis van Söderberg & Partners en versterkt door de lokaal toegevoegde expertise van het NNEK-team, zijn beide bedrijven van plan om nieuwe strategische partnerschappen aan te gaan op het gebied van vermogensbeheer. Dit partnerschapsmodel, gericht op samenwerking en groei, moet beide bedrijven in staat stellen om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan partners in de financiële sector.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.