Söderberg neemt belang in Eijgendaal & van Romondt

0

Advieskantoor Eijgendaal & van Romondt gaat een strategisch partnership aan met haar nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners. Het kantoor is een combinatie van intermediair, volmacht en beursoplossingen en heeft het hoofdkantoor in Den Haag.

Voor Söderberg & Partners betekent dit nieuwe belang een uitbreiding in Zuid-Holland en de stad Den Haag. Het partnership richt zich op het realiseren van de groeiambities van het managementteam van Eijgendaal & van Romondt. “Wij hebben gezocht naar een aandeelhouder die past bij ons DNA. Wij zijn een trots familiebedrijf (derde generatie) met meer dan 90 jaar geschiedenis, dat moet een aandeelhouder goed begrijpen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Söderberg & Partners de juiste partij hebben gevonden om invulling te geven aan onze ambitie”, aldus Michael van Romondt, mede-eigenaar en CEO van Eijgendaal & van Romondt, een van de laatste grotere onafhankelijke verzekeringsmakelaars in Nederland.

Het hoofdkantoor van Eijgendaal & van Romondt in Den Haag staat in een regio waar Söderberg & Partners de maatschappelijke footprint graag verder wil laten groeien, vertelt Roland Goldman, CEO Söderberg & Partners Nederland. Het nieuwe partnership is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM en wordt naar verwachting begin 2024 geëffectueerd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.