Van Loon neemt Floris’Hand over

0

Met de overname van Floris’Hand in Dongen en Udenhout vergroot Van Loon het werkgebied van haar kantoren. Het uit 18 personen bestaande team blijft actief onder de eigen naam en zal met name profiteren van de volmacht, IT omgeving en afdelingsondersteuning die aanwezig is bij Van Loon.

Arthur Lapidaire, directeur Floris’Hand, is blij met de lokale samenwerking met Van Loon. “Als organisatie willen wij onze relaties graag verder helpen. De afgelopen jaren is het verzekeren van risico’s tegen goede voorwaarden steeds uitdagender geworden. Op dat moment maak je de afweging, gaan we op eigen kracht groeien en investeren of gaan we samenwerken. Het partnership met Van Loon en Söderberg & Partners biedt ons de juiste voordelen om die intensieve samenwerking aan te gaan.”

Regionale aanwezigheid

Van Loon heeft het werkgebied sinds 2021 vergroot met diverse overnames. Daarbij is het team altijd op zoek naar lokale partners vertelt algemeen directeur Marcel van Loon: “Floris’Hand staat voor kwaliteit en heeft in de afgelopen 25 jaar een sterke naam in de regio opgebouwd. Een kantoor dat goed past in onze Söderberg & Partners strategie om regionaal door te groeien. Door de toegang tot volmacht, centrale diensten en digitalisering maken we het mogelijk voor het team van Floris’Hand om lokaal de klant te blijven bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.