CFD gaat weer het land in

0

CFD gaat met een serie ‘Kansrijke Toekomst-dagen’ opnieuw het land in. Tijdens de bijeenkomsten wil CFD vooral laten zien dat er ook in deze tijden vol verandering nog volop kansen zijn voor de financieel adviseur.

De aftrap wordt gegeven op woensdag 22 juni in Assen. Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau D&O, zal de aanwezigen hier bijpraten over de nieuwe aansprakelijkheidsrisico’s van het kantoor van de toekomst en execution only.

Advies Expert laat met het concept Advies4me de laatste ontwikkelingen zien op het terrein van ‘gerobotiseerd advies’, terwijl Flyct de adviseurs kennis laat maken met het nieuwe ‘Nationale Schadeloket voor Intermediairs’ en het belang van contra-expertise. Dik van Velzen (NIBE-SVV) sluit de bijeenkomst met een blik in de toekomst. Wat staat de adviseur op het gebied van vakbekwaamheid, na 01 januari 2017, te wachten?

Toekomststraat

Gedurende de dag is er een ‘Toekomststraat’ waar diverse partijen zich zullen presenteren. Na de zomervakantie komen ‘de Kansrijke Toekomst-dagen’ nog naar: Akersloot, Hoevelaken,  Rotterdam, Roermond en Enschede.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.