CFD voegt diensten Calamitijdelijk toe

0

Brancheorganisatie CFD voegt met Calamitijdelijk een nieuwe dienst toe voor intermediairs. Klanten van intermediairs die met een grote woon -of bedrijfsschade worden geconfronteerd, vinden via dit initiatief snel een tijdelijke vervangende woon -of kantoorruimte.

Calamitijdelijk bouwt al sinds 2014 aan een netwerk van direct beschikbare woningen, waarin slachtoffers van grote woonschades naar eigen zeggen binnen 48-uur ondergebracht kunnen worden. Sinds kort is deze dienstverlening ook uitgebreid naar bedrijven die door brand, storm of waterschade hun kantoor tijdelijk elders moeten onderbrengen. CFD stelt dat vaak binnen een straal van vijf kilometer van de woning of het bedrijf een geschikte plek wordt gevonden, al dan niet gemeubileerd.

CFD-voorzitter Edwin Herdink: “De klant wordt hiermee geholpen tijdens een zeer ingrijpende gebeurtenis, de schade-expert wordt ontzorgd en het intermediair levert de best mogelijke dienst bij schade voor de klant. Voor die betrokkenheid en inspanning ontvangt de adviseur een nette onkostenvergoeding. Ook de verzekeraar heeft er baat bij. Door het netwerk dat Calamitijdelijk in de jaren heeft opgebouwd, leveren ze aantoonbaar goedkopere oplossingen dan bijvoorbeeld klanten langere tijd in een hotel stoppen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.