BlackFin Capital ontvangt aandelen CED Group

0

Met de overdracht van ruim 99% van de aandelen is BlackFin Capital Partners formeel de nieuwe aandeelhouder geworden van CED Group. In december werd al een principe overeenkomst getekend met de aandeelhouders.

CED Group is dienstverlener in noodhulpverlening, schademanagement en hersteldiensten. In 2017 besloten de Nederlandse aandeelhouders van CED Group dat hun belang als aandeelhouder minder relevant werd. Dit door de verbreding van dienstverlening en internationalisering van CED. In BlackFin Capital Partners werd de geschikte kandidaat gevonden.

Door op ingeslagen weg

De verandering van eigenaar heeft volgens Hans Coffeng, CEO CED Group, geen directe gevolgen voor de operationele bedrijfsvoering en medewerkers. “CED gaat door op de ingeslagen weg om te behouden en te beschermen wat voor mensen en bedrijven van waarde is. De positieve ontwikkeling die CED als bedrijf doormaakt wordt doorgezet.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.