NN en CED verlengen samenwerking expertise-diensten

0

CED en Nationale-Nederlanden verlengen de samenwerking op het gebied van expertise-diensten in de domeinen Property, Mobility en Vitality met twee jaar. Hierbinnen vallen ook de diensten voor NN-labels OHRA, ABN AMRO-verzekeringen, ING-verzekeringen en voormalig VIVAT Schade.

Nationale-Nederlanden heeft vorig jaar een tender uitgeschreven onder meerdere dienstverleners, als marktoriëntatie op de thema’s kwaliteit, innovatie en prijs. Hierbij is CED wederom als een van de partners uitgekozen vanwege de geboden inhoud, kwaliteit en prijs. CED biedt expertise-diensten aan voor de hele schadeketen: van noodhulp tot herstel.

Nieuwe proposities

CED heeft een mantelovereenkomst met NN waarbinnen ook de alarmcentrale SOS International en de herstel-in-natura diensten van CED Repair vallen. Alessandro Sta, Head of Sales bij CED: “Deze nieuwe overeenkomst voor expertise-diensten verstevigt deze strategische samenwerking. Door onze lange en intensieve relatie kennen we als geen ander de doelstellingen en de cultuur van NN. De afgelopen jaren hebben we er veel aan gedaan om onze diensten en (IT-)processen nog nauwer op elkaar af te stemmen. Hieruit zijn nieuwe proposities ontstaan, zoals de Schademanager Thuis en de samenwerking met NN op het gebied van Herstel in natura.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.