Bentacera richt samen met EVI arbodienst op

0

Bentacera richt een arbodienst op om zijn klanten in Noord-Nederland nog verder te ‘ontzorgen’ bij het oplossen en voorkomen van verzuim. De financieel dienstverlener haakt hiermee in op de groeiende tendens om de beheersing van risico’s op het terrein van sociale zekerheid verder naar voren te schuiven in de procesketen. 

Heleen Heijs, directeur Personeel & Salaris bij Bentacera: “We zijn voor de lancering van de arbodienst een partnership aangegaan met EVI Facilities. Dat biedt complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig binnen de nieuwe arbodienst geïmplementeerd.”

Verzuimteam

“Ons verzuimteam begeleidt werkgevers en werknemers al langer tijdens ziekte. We hebben ervaren Casemanagers Verzuim in dienst, die de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van preventie en re-integratie behandelen. Onze klanten weten hen daar ook steeds vaker voor te vinden. Daarom zijn er heel trots op dat we nu deze prachtige vervolgstap kunnen zetten. Met de oprichting van een eigen arbodienst kunnen we nog beter het verschil maken voor onze klanten in Noord-Nederland. We zijn blij dat we in EVI een partner gevonden hebben die onze ambities niet alleen begrijpt, maar ons ook in staat stelt om ze in snel tempo te realiseren”, zegt Heijs.

Gecertificeerd

Gaston Merckelbagh, directeur Commercie & Innovatie binnen de EVI Groep: “Wij zijn vereerd dat Bentacera heeft gekozen voor een samenwerking met EVI. De komende periode wordt er hard gewerkt om alle aspecten van een gecertificeerde arbodienst vakkundig in te richten. De arbodienst van Bentacera gaat onderdeel uitmaken van de gecertificeerde eenheid van EVI Facilities.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.