HR Plus Groep sluit zich aan bij EVI

0

De HR Plus Groep breidt haar dienstverlening uit door Remedie Arbo op te richten. Toevoeging van deze eigen arbodienst stelt het bedrijf in staat werkgevers volledig te ontzorgen met een totaalpakket. Dit omvat naast salarisverwerking en HR-dienstverlening nu ook proactieve dienstverlening op het gebied van ziekteverzuim en preventie. Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft de HR Plus Groep aansluiting gezocht bij EVI Facilities.

Herbert van Doorn (staand links), operationeel directeur Remedie Arbo: “Remedie Arbo vult niet alleen de dienstverlening van de HR Plus Groep aan, de nieuwe arbodienst heeft ook de ambitie om zich te onderscheiden van andere aanbieders. Korte lijnen en een proactieve benadering in de eerste verzuimperiode moeten de verzuimpercentages van klanten gaan verlagen. Samenwerkingsovereenkomsten met verschillende specialisten stellen het bedrijf in staat om direct de juiste actie te ondernemen. Dit verkort de verzuimduur en verlaagt de verzuimkosten. Remedie Arbo biedt een compleet arbodienstverleningspakket met casemanagement, medische advisering door een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige expertise en overige specialistische dienstverlening.”

Kruisbestuiving

De HR Plus Groep is voor de opzet van Remedie Arbo een partnership aangegaan met EVI Facilities. De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig binnen de nieuwe arbodienst geïmplementeerd. Gaston Merckelbagh (zittend rechts), directeur binnen de EVI Groep: “Wij verwelkomen de HR Plus Groep met veel plezier binnen de snelgroeiende groep van EVI-partners. Ik vind het vooral mooi om te zien dat wij met ons plug & play concept ook specialisten op het terrein van financieel-administratieve HR-dienstverlening inspireren en uitdagen. Bij de HR Plus Groep leidt dat een zeer interessante integrale HR-oplossing. Verder heten we de directieleden van harte welkom bij de partnerraad van EVI Facilities. Die omvat een steeds grotere diversiteit aan specialismen. Ik kan niet wachten om te zien wat de kruisbestuiving die hier plaatsvindt in de toekomst nog voor moois gaat opleveren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.