Be-insured ontzorgt met EVI

0

Assurantiebedrijf Be-insured en inzetbaarheidsspecialist CVB Gezondheid zetten gezamenlijk de plug & play oplossing van EVI in om te komen tot een meer actieve sturing op preventie en inzetbaarheid. Be-insured is een dienstverlener op het gebied van zorg-, ziekteverzuim-, WIA- en overige schadeverzekeringen, waaronder Youngtimerpolis.nl.

Maximale ontzorging bij vraagstukken op het gebied van sociale zekerheid, arbodienstverlening, verzekeringen en duurzame inzetbaarheid, dat is wat CVB Gezondheid en Be-insured hun klanten met het nieuwe samenwerkingsinitiatief willen bieden. Vanuit het inzicht dat voorkomen beter is dan genezen, schuiven zij de beheersing van risico’s verder naar voren in de procesketen. De plug & play oplossing van EVI is van EVI Facilities. Dit onderdeel van de EVI Groep faciliteert de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie met een ‘white label’ franchisepakket voor arbodienstverlening.

Samen preventie op de kaart zetten

Cecile Mol, directeur CVB Gezondheid: “We hebben voor Be-insured gekozen omdat dit gespecialiseerde assurantiebedrijf als geen ander in staat is om arbodienstverlening, duurzame Inzetbaarheid en zorg- en inkomensverzekeringen met elkaar te verweven. Als arbodienstverlener begeleiden wij zieke medewerkers, maar we maken het verschil in de preventie. Dat onderwerp staat terecht hoog op de agenda van zowel verzekeraars als ondernemend Nederland. Ons doel is om door middel van bedrijfsgezondheid de ondernemer volledig te ontzorgen en te adviseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid, preventie en re-integratie. Maar dan ook nadrukkelijk in die volgorde.”

Giscard van Velzen, Managing Partner bij be-insured: “Samen willen we preventie op de kaart zetten. Zo voorkomen we hoge kosten voor de werkgever en ondersteunen we een optimaal werkvermogen voor medewerkers. De casemanagers van CVB Gezondheid treden tevens voor de ondernemer op als deskundige adviseur richting de verzekeraar. Die complete ontzorging is alleen mogelijk als je beschikt over de juiste infrastructuur.”

Expertise en ervaring delen

De samenwerkingspartners implementeren hiervoor het dienstenpakket van EVI binnen CVB Gezondheid. Gaston Merckelbagh, directeur Commercie & Innovatie binnen de EVI Groep: “We helpen hen de komende maanden om dat optimaal gestalte te geven. Daarnaast heten we de directieleden van CVB Gezondheid en Be-insured van harte welkom bij de partnerraad van EVI Facilities. Hierin is een steeds grotere diversiteit aan specialismen vertegenwoordigd. De nieuwe partners brengen onder meer hun expertise en ervaring op het vlak van taakdelegatie in.”

Foto v.l.n.r.: Cecile Mol (directeur CVB Gezondheid), Ryan van Alen (kwaliteitscoördinator CVB Bedrijfsgezondheid) en Gaston Merckelbagh (directeur Commercie & Innovatie, EVI Groep).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.