Eigen arbodienst Eskes & Partners

0

Eskes & Partners breidt haar dienstverlening uit met arbodienstverlening. De oprichting van DDV Verzuimbegeleiders stelt het gespecialiseerde adviesbedrijf in staat werkgevers eerder en beter van advies te voorzien bij ziekteverzuim.

DDV Verzuimbegeleiders – dat staat voor ‘dwars door verzuim’ – biedt een compleet arbodienstverleningspakket met casemanagement, medische advisering door een bedrijfsarts, begeleiding van een casemanager in taakdelegatie en overige specialistische dienstverlening.

Korte lijnen en proactief

Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft DDV Verzuimbegeleiders aansluiting gezocht bij EVI Facilities, onderdeel van de EVI Groep. “Door de toevoeging van arbodienstverlening bieden wij huidige en toekomstige klanten een breder dienstenpakket,” zegt mede-initiatiefnemer Wendy Knuiman. “Het is onze doelstelling om ondernemers nadrukkelijker aan de hand te nemen als ze te maken krijgen met ziekteverzuim op de werkvloer. Korte lijnen en een proactieve benadering in de eerste verzuimperiode moeten de verzuimduur bij onze relaties gaan verlagen. Samenwerkingsovereenkomsten met verschillende specialisten stellen ons in staat om direct de juiste actie te ondernemen. Dit verkort de verzuimduur en verlaagt de verzuimkosten.”

EVI Facilities biedt complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig binnen de nieuwe arbodienst geïmplementeerd. DDV Verzuimbegeleiders is het 10e partnership van EVI-partners.

Arbodienstverleningspakket

Eskes & Partners is net als DDV Verzuimbegeleiders gevestigd in Mook. Als onafhankelijk intermediair verzorgt het verzekeringen voor MKB-ondernemers en franchiseformules. Het team is met name gespecialiseerd in de ondersteuning van bakkers & bakkerijen, supermarkten, drogisterijen, medici, horeca en expats.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.