Avéro Achmea introduceert de adviseurzoeker voor zakelijke klanten

0

Het is vandaag de dag gebruikelijk dat zzp’ers en mkb-ondernemers zich eerst online oriënteren voordat zij in zee gaan met een financieel adviseur. Het online zichtbaar en vindbaar maken van relevante informatie over het kantoor is daarom van belang. Op de vernieuwde website van Avéro Achmea vinden ondernemers nu gemakkelijk een goede financieel adviseur met behulp van de adviseurzoeker van Advieskeuze.nl.

Zakelijke bezoekers van de website van Avéro Achmea worden via de adviseurzoeker geholpen om in contact te komen met een adviseur in de buurt. Er kan gezocht worden op zes zakelijke adviesthema’s. Advieskeuze.nl helpt de zakelijke websitebezoekers (van Avéro Achmea) bij de keuze van hun adviseur. Bovendien ondersteunt Advieskeuze.nl de adviseurs bij het optimaliseren van hun profiel.

Anita Huisman van Avéro Achmea: “Dankzij Advieskeuze.nl kunnen we relevante informatie over onze adviseurs presenteren op de vernieuwde website. Hiermee helpen we zakelijke klanten om gemakkelijk met hen in contact te komen voor een advies op maat.”

Christian Bouter van Advieskeuze.nl: “Op de vernieuwde website ondersteunt Avéro Achmea de onafhankelijk adviseur om betrouwbaar in beeld te komen. Er wordt vermeld of de informatie van het kantoor gecheckt is door Advieskeuze.nl. Ook tonen we de laatste reviews van klanten.”

Onafhankelijk platform Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een onafhankelijk platform waarop consumenten en ondernemers zich online oriënteren alvorens in zee te gaan met een dienstverlener. Door geautomatiseerde koppelingen met de registers van KvK, AFM en Kifid wordt informatie van 16.500 dienstverleners in Nederland getoond. Hiervan maken 5.750 dienstverleners gebruik van een gratis extranet account om informatie over hun kantoor te tonen en reviews uit te vragen. Op Advieskeuze.nl zijn 135.000 goedgekeurde klantreviews verzameld. De relevante informatie over advieskantoren wordt tevens getoond op 25 partnerwebsites. Mede hierdoor is het aantal bezoeken gegroeid naar 1.000.000 per jaar en genereert Advieskeuze.nl 125.000 gratis adviesgesprekken (leads) en gratis uit-kliks (softleads) per jaar. Het platform is advertentievrij.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Avatar