Alle examenlocaties in één boekingsmodule

0

Hoffelijk heeft het aanbod van de drie grootste (Wft-)examenlocatienetwerken van Nederland samengebracht in één boekingsmodule.

Directeur Wesley van ’t Hof: “We hebben afwisselend verschillende locatienetwerken gebruikt, maar door de verschillende boekingssystemen, was het nooit mogelijk om alle drie de locatienetwerken tegelijkertijd aan te bieden. Door deze zelf ontwikkelde interface kan dat nu wél en biedt Hoffelijk nu meer dan 55 examenlocaties. In de nieuwe boekingsmodule zoekt men op woonplaats of postcode en selecteert men de voorkeursdatum. Op basis van deze gegevens ziet men de beste match. Daarnaast worden er door het systeem ook nog extra suggesties gedaan.”

Minder reistijd

De locaties zullen zorgen voor een verdere reductie van reistijd en verletkosten. Van ’t Hof: “Door bijna alle locaties van Nederland te bieden is er altijd een locatie dicht in de buurt. Waarbij je in veel steden/regio’s zelfs een ruime keuze hebt. Zo hoef je niet meer van de ene kant van Rotterdam naar de andere. Deelnemers ervaren minder stress en zijn minder tijd kwijt.”

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.