Alex de Langen directeur Schade Vivat

0

Alex de Langen wordt de nieuwe directeur Intermediair bij de productlijn Schade van VIVAT. Hij is sinds 2017 werkzaam als Unit Manager Fire & Liability voor dezelfde productlijn. Hij volgt Carola Wijkamp-Hermsen op die per 1 april directeur Verzekeringen bij ARAG wordt.

De benoeming van De Langen gaat in op 1 maart 2019. Vanaf die datum is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het intermediaire- beurs-, bank- en volmachtkanaal. Voordat hij bij VIVAT kwam werken heeft hij onder andere gewerkt voor ABN Amro en Delta Lloyd, waar hij diverse (programma-)managers functies heeft vervuld binnen Pensioenen en Schade. Bij Delta Lloyd is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de Co-Assurantie tekening en de intermediaire tekening, onder andere agrarisch, technische verzekeringen, wagenparken en garage.

Carola Wijkamp-Hermsen

Carola Wijkamp-Hermsen vervulde de functie bij VIVAT ruim twee jaar. Als directeur Verzekeringen wordt Carola binnen ARAG verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing,
Productontwikkeling, Rendement & Risico, Acceptatie en het Customer Service Center.

Ze startte haar loopbaan in 1995 bij Ohra, waar ze diverse managementfuncties vervulde. Sinds 2008 werkte Wijkamp-Hermsen bij Delta Lloyd als Manager Informatiemanagement binnen de divisie Schade. Vanaf 2014 was ze als directeur Particulier Schade Bedrijf verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering en het resultaat van het Schade Bedrijf van Delta Lloyd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.