Arag introduceert drie nieuwe verzekeringen

0

“Meer keuzevrijheid om je dekking te bepalen, hoogwaardige rechtsbijstand door de beste juridisch specialisten en een aantrekkelijke premie. Dat zijn de belangrijkste voordelen van drie nieuwe particuliere rechtsbijstandverzekeringen, die Arag vandaag introduceert”, zegt Carola Wijkamp-Hermsen (foto), Directeur Commercie, Marketing & Verzekeringen. “Ze zijn vanaf 7 juni af te sluiten bij een vernieuwd intermediair-portaal.

Wijkamp-Hermsen: “De veranderende behoeften bij de klant zijn het uitgangspunt. Onderzoek laat zien dat klanten steeds zelfredzamer zijn, online veel opzoeken en zich bewuster zijn van de risico’s die ze lopen. Bij het afsluiten van een verzekering bepaalt de klant zelf welke risico’s ze wel of niet willen verzekeren. Met deze nieuwe verzekeringen bieden we onze klanten deze mogelijkheid. Zo betalen zij alleen voor wat zij zelf willen verzekeren. Ook bieden we het intermediair meer mogelijkheden om de klant van een passend advies te voorzien. Zonder af te doen aan kwaliteit en persoonlijke aandacht.”

Nieuw intermediairportaal

“Tegelijkertijd met de nieuwe verzekeringen lanceren we een vernieuwd intermediairportaal. Dit is gebruiksvriendelijker en geeft de adviseur veel meer mogelijkheden om zijn eigen portefeuille te beheren”, zegt Wijkamp-Hermsen.

Drie verzekeringen

  • Basis Verzekerd: Een basispakket met een scherpe premie: biedt dekking voor een aantal conflicten; zoals verkeer, letselschade, ontslagzaken, rondom koop- of huurwoningen en contractuele. Het bedrag waarover het conflict gaat, moet hoger zijn dan 1.000 euro. Per gebeurtenis geldt een limiet van 15.000 euro voor externe kosten.
  • Uitgebreid Verzekerd: Geeft de klant de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welke onderdelen hij of zij verzekerd wil zijn. De basis is module Consument & Verkeer. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemodules voor Wonen, Inkomen en Familie. Binnen de module Inkomen heeft de klant de keuze om Arbeid mee te verzekeren. Binnen de module Familie kan de klant echtscheidingsmediation meeverzekeren. Per gebeurtenis geldt een limiet van 30.000 euro voor externe kosten.
  • Excellent Verzekerd: Naast de dekkingen van Uitgebreid Verzekerd, dekt deze ook contractuele zaken rondom plezier- en luchtvaartuigen en de tweede woning in de EU. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemodules voor Fiscaal & Vermogen en conflicten als eigenaar/verhuurder van onroerend goed (naast je eigen woonhuis). Per gebeurtenis geldt een limiet van 60.000 euro voor externe kosten.

Bij alle producten kan de klant invloed uitoefenen op de premie door te kiezen voor een eigen risico van 150 of 300 euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.