Adfiz Zakelijk Platform over onverzekerbaarheid

0

Het Adfiz Zakelijk Platform gaat op woensdag 19 september op zoek naar een oplossing voor de toenemende onverzekerbaarheid. De afgelopen maanden heeft Adfiz tientallen voorbeelden van leden geïnventariseerd, waaruit blijkt dat bepaalde risico’s onverzekerbaar zijn of dreigen te worden.

Na alarmerende signalen van leden heeft de brancheorganisatie eind vorig jaar de toenemende onverzekerbaarheid hoog op de agenda gezet. De signalen zijn inmiddels in kaart gebracht en vormen een belangrijk onderdeel tijdens het Zakelijk Platform, een bijeenkomst voor Adfiz-leden die actief zijn in de zakelijke markt

Programma

Tijdens de middagbijeenkomst bij Inn Style in Maarssen deelt Ralph van Helden van Lloyd’s zijn visie hoe een internationale benadering kan bijdragen aan mogelijke oplossingen. Jeroen Everling van Willis Towers Watson laat zien hoe zij als adviseurs ervaring hebben met affinities om dekking te realiseren. Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners voert onafhankelijke risico-inspecties uit en zal deze middag spreken over het belang van preventie. De drie sprekers gaan ook met elkaar het gesprek aan.

Expertsessies

Aansluitend hierop worden er expertsessies gehouden op het gebied van pensioen, inkomen en schade. Adfiz voorzitter Wim Heeres start het programma om 13:30 uur met een inleidend betoog. De middag wordt afgesloten met een diner-buffet op de kennismarkt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.