Hierom is Ethereum de beste crypto van dit moment

0

Het feit dat de waarde van de Bitcoin door het dak gaat zorgt voor een stormloop op cryptomunten. Maar als je serieus wil investeren in crypto’s is het belangrijk om je niet blind te staren op het succes van de Bitcoin.

Net als bij de handel in aandelen, grondstoffen en valuta is het mogelijk om winst te maken, maar de kans is ook altijd aanwezig dat je je inleg verliest. Oké, het succes van Bitcoin is duidelijk. Tien jaar geleden was de Bitcoin een paar euro waard, volgens de laatste schatting is de waarde nu gestegen tot ruim 50.000 euro en is het einde nog niet in zicht. Maar wat is dan nu de grote kanshebber om eenzelfde waardestijging als de Bitcoin te realiseren? Kan dat überhaupt nog wel of is onze kans verkeken?

Het spreekt voor zich dat er veel nieuwe crypto’s op de markt komen die het succesverhaal van de Bitcoin willen evenaren. Op een goede tweede plek staat Ethereum. Deze geavanceerde en flexibele crypto coin blijft maar in waarde stijgen en is hard op weg om een lucratieve investering te worden. Maar een Ethereum kopen, hoe werkt dat en wat kost het? In dit artikel nemen we je mee in de handel in crypto’s. Wat zijn de kansen en wat de gevaren? We geven je ook een paar handige en vooral verstandige Crypto Tips voordat je gaat investeren in crypto currency.

Ethereum in het kort

Dit digitale platform heeft de technologie van blockchains overgenomen dat in eerste instantie door Bitcoin is ontwikkeld. Ethereum bestaat sinds 2015 en is bedoeld om gedecentraliseerde en gezamenlijke aanvragen te faciliteren. Met het token genaamd Ether (ETH) kunnen transacties via de software worden gerealiseerd. Op deze manier wordt ETH een betaalmiddel dat anoniem van eigenaar wisselt. Het feit dat Ethereum een systeem is dat onafhankelijk en zonder toezicht van de overheid opereert zorgt ervoor dat de waarde enorm is gestegen.

Investeren in crypto’s moet je leren

Zoals gezegd kun je met de handel in crypto’s veel geld verdienen maar je kunt het ook net zo snel verliezen. Onze belangrijkste tip: schakel je emoties uit en handel alleen met geld dat je kunt missen. Daarnaast is het heel belangrijk om je goed te verdiepen in de crypto. Kijk naar de koersgeschiedenis en de voorspellingen die experts doen en baseer daar je strategie op.

Spreid je kansen en risico’s

Iedereen die al wat langer investeert weet dat je beter kunt spreiden. Datzelfde geldt ook voor crypto currency. Investeer daarom in een groot aantal verschillende munten, op deze manier ben je niet afhankelijk van een paar koersbewegingen maar in meerdere. Hierdoor wordt de kans op succes groter.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.