Rudy van Dalfsen aan het woord

0

Rudy van Dalfsen, directeur Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie (LNI)

 

Wat zijn de bijzondere zaken die de aandacht vragen

Hoe positioneer je jezelf en hoe kun je als serviceprovider jezelf ook voor de toekomst blijven onderscheiden in deze markt? Dat is iets wat continu de aandacht vraagt. In de huidige hypotheekmarkt zijn minder aanbieders actief, waardoor er weinig concurrentie meer is, daarnaast is de afstand tussen intermediair en aanbieders nog nooit zo groot geweest. Kwaliteit, kennis en afspraken nakomen zijn ons inziens de punten waarop je het kunt winnen in de huidige markt. Daarnaast is LNI altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten die een welkome aanvulling op ons brede assortiment zijn.

 

Welke nieuwe wegen slaat Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie in

Al jaren is ons beleid de aangesloten leden te voorzien van een brede ondersteuning op het gebied van verschillende producten en diensten voor totaaladviescliënt(en). Onze belangrijkste peilers zijn hypotheken en aanverwante producten, consumptief krediet, en autoleasing (objectfinanciering) voor de zakelijke klant. Op dit moment zijn we in een vergevorderd stadium met webcamadvies. Ook een inventarisatietool waarmee de adviseur conform een vaste leidraad zijn cliënt(en) kan voorzien van een gestructureerd overzicht van de huidige verzekeringen, financiële constructies en eventuele manco’s zit er aan te komen. De adviseur staat hierdoor sterker in de markt. Als serviceprovider moeten wij in de toekomst het intermediair nog meer ondersteunen om de onafhankelijkheid te kunnen blijven waarborgen. Onafhankelijkheid is de grootste kracht van het intermediair.

 

Welke kansen liggen er voor het intermediair

Voor het intermediair liggen er vele kansen, denk hierbij aan potentiële kansen binnen de huidige portefeuille. De echte ondernemers zie je er nu bovenuit stijgen. Het intermediair dat actief en creatief is en aandacht schenkt aan zijn cliënt(en) is ons inziens het intermediair van de toekomst. Daarnaast zien we het intermediair hele duidelijke keuzes maken. Bepaalde werkzaamheden uitbesteden aan een professionele partij waar je goede afspraken mee kunt maken is hiervan een voorbeeld. Brede advisering en totaalrelatie is de toekomst.

Ontheffing AFM

Ontheffingsaanvragen zijn bij de AFM in behandeling.

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.