Willem van der Mark aan het woord

0

Willem van der  Mark MFP, CFP ®, Partner KPP

Hoe overleefd

Wij hebben overleefd door tijdig onze koers bij te zetten. Dit betekent concreet dat wij gedurende de afgelopen jaren steeds meer op factuurbasis zijn gaan werken.

2012

De tijd die wij aan onze cliënten besteden houden we bij in een systeem. Hiermee is het voor ons én inzichtelijk wat wij doen voor onze cliënten én hoeveel tijd wij hieraan besteden. Daardoor zijn we efficiënter gaan werken en hebben we op een aantal gebieden kunnen bezuinigen. Wij zijn een ‘allround’ financieel
planning kantoor. Hetgeen met zich mee brengt dat wij diverse bronnen van inkomsten hebben en niet van één aspect van financiële planning afhankelijk zijn. Wij adviseren niet allen op het gebied van schadeverzekeringen en hypotheken, maar ook op het gebied van sparen en beleggingen, estateplanning en
zakelijke financieringen. Ook verzorgen wij de belastingaangiftes voor onze cliënten en maken voor ondernemers de jaarcijfers op.

Daarnaast hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in pensioenen, waardoor wij nu behoren tot een selecte groep die volwaardig pensioenadvies mag geven. En wij hebben ons vakgebied uitgebreid met hulp bij echtscheidingen. Dit kan financiële hulp zijn maar tevens is er een opleiding tot mediator gevolgd en zijn wij lid van de Vereniging Collaborative Divorce Holland (overlegscheidingen).

2013

Het uitbreiden van onze kennis en efficiënter werken zullen ook in 2013 voor ons aandachtsgebieden blijven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.