Sander Geytenbeek aan het woord

0

Sander Geytenbeek, Managing Partner Geytenbeek clear benefits

Hoe overleefd

Helaas was het niet alleen de crisis waar we de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad. We hebben ook hard moeten werken aan de transformatie van ons verdienmodel. Een aantal zaken hebben we procesmatig een voor een aangepakt. Vanzelfsprekend hebben we gekeken naar onze kosten en daarop flink bezuinigd. We hebben echter niet bezuinigd op onze dienstverlening, omdat we de kwaliteit daarvan wilden blijven waarborgen. In samenwerking met Voorzie (initiatief Avéro Achmea, red.) zijn we een veranderingsprogramma gestart waarbij we hebben gekeken naar onze interne processen en naar onze sterke kanten. De kernwaarden hebben we samen met onze medewerkers vastgesteld en we hebben onze organisatie daarop ingericht.

2012

Op dit ogenblik zijn we aan het einde van het veranderingsproces. Het kost tijd om de cultuur van ons bedrijf aan te passen. Van nature zijn we heel dienstverlenend, maar we zijn niet gewend om er geld voor te vragen. Dat is een bewustwordingsproces dat niet alleen bij onze klanten plaatsvindt, maar ook binnen onze eigen organisatie.  Ook zijn we druk bezig om allerlei nieuwe diensten aan te bieden en zo ons dienstenpalet
uit te breiden. We gaan dus verder dan het alleen aanbieden van verzekeringen. Je moet dan denken aan het geven van casemanagementopleidingen,  ondersteuning van ondernemingsraden, ondersteuning op HR gebied, et cetera.

2013

In 2013 willen we de laatste stappen zetten om onze processen nog efficiënter te maken. We zien heel veel nieuwe kansen in de markt om nieuwe omzet te generen.  De pensioen- en verzuimmarkt bieden veel
perspectief voor een professionele organisatie met een breed dienstenpakket. Kortom,  we zien de toekomst positief tegemoet.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.