Actief portefeuillemanagement

0

In 1 dag maakt u een eigen relatiebeheer model passend bij uw kantoor
De workshop start met een korte samenvatting van het wettelijk kader rondom het beheer van uw klanten. Daarna staat de vraag centraal hoe u voor uw kantoor kunt komen tot een succesvol model voor relatiebeheer, en dat ook past bij uw klanten.
Hierdoor bouwt u tijdens de workshop een stappenplan op voor uw eigen kantoor, waarbij u onder andere werkt aan het segmenteren van uw klantenbestand, het bepalen van uw dienstverlening per klantsegment en het bepalen van tarieven van relatiebeheer per klantsegment. Aan de hand van verschillende praktijkcases die u tijdens de workshop uitwerkt, komt u tot een concrete invulling van relatiebeheer passend bij de situatie op uw kantoor .

Stappenplan aangevuld met tips uit de praktijk
De inspiratie die u gedurende de workshop opdoet wordt aangevuld met een best practice voorbeeld van een collega intermediair die de omslag naar relatiebeheer succesvol heeft gemaakt.  In een korte interactieve presentatie neemt deze ondernemer u mee in de keuzes die hij heeft gemaakt, de valkuilen en uiteraard ook de successen.

Nu aanmelden
Zorg dat u over de juiste tools en informatie beschikt om meer omzet uit uw portefeuille te kunnen halen en schrijf u daarom snel in. Deelname aan deze workshop bedraagt € 250,- (BTW vrij). U kunt zich direct aanmelden voor deze workshop op ING-intermediairs.nl. Daar kunt u ook zien op welke locaties in het land de workshop wordt gegeven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.