VKG vernieuwt pakketpolis

0

Serviceprovider VKG heeft de TotaalOpvangPolis, een flexibele pakketpolis voor particuliere schadeverzekeringen, vernieuwd. Een breed aanbod aan producten is nu online op premie te vergelijken en online af te sluiten. Meerdere verzekeraars kunnen worden gecombineerd in één pakketpolis en ook provisieloos werken is mogelijk.

Het aantal online beschikbare producten is sterk vergroot. Zo kan het intermediair bijvoorbeeld kiezen uit tien online inboedel- en negen opstalverzekeringen. Alle soorten verzekeringen kunnen in één polis worden gecombineerd. Het intermediair kan daarbij voor verschillende verzekeraars kiezen. De pakketpolis is een huismerk van VKG en is af te sluiten via het intermediair.

De 19 soorten verzekeringen die online binnen de TotaalOpvangPolis kunnen worden afgesloten zijn onderverdeeld in vier segmenten: Verkeer, Bezit en Recht, Recreatie en Medisch. Naast deze veelvoorkomende verzekeringen kunnen ook verzekeringen die minder gangbaar zijn aan de TotaalOpvangPolis worden toegevoegd. VKG verzorgt in dat geval maatwerk. Er is een pakketkorting mogelijk tot 10%. Vanaf twee dekkingen krijgt de klant een gratis overlijdensdekking.

Het intermediair kan via een provisieschuif de provisie u wilt hanteren of ervoor kiezen om provisieloos te werken. Ook is het mogelijk om bepaalde verzekeringsmaatschappijen al dan niet in de premieberekeningen te tonen. De berekening is daarmee op de eigen voorkeur af te stemmen. De navigatie in de rekenmodule is efficiënter gemaakt. Zo kan ervoor gekozen worden om de relatiegegevens vóór of pas ná de premieberekening toe te voegen. Acceptatievragen komen pas in beeld bij het daadwerkelijke afsluiten van de polis. Van elke klant zijn de lopende TOP-dekkingen in een overzicht beschikbaar via het ‘winkelwagentje’. Hierin ziet het intermediair ook de pakketkorting, de provisie en de totale premie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.