Samenwerking Context en Lindesk

0

Schade-expertisebureau Context en Lindesk Expertise in Letselschade hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide bedrijven zijn daarmee in staat een breder aanbod van diensten aan te bieden.

De samenwerkingsovereenkomst werd ondertekend door de Managing Partners van beide bedrijven (op de foto v.l.n.r.: Maarten van der Linden van Lindesk en Michael Blonk van Context).

Blonk: “Wij kregen steeds vaker de vraag uit de markt of wij ook letselschade behandelen. Daar moesten wij tot voor kort ‘nee’ op antwoorden. Dus toen Maarten en ik elkaar na jaren eens informeel spraken was het idee van een samenwerking snel geboren.”

Van der Linden: “Naast het feit dat onze specialismen elkaar aanvullen, vertonen de filosofie en aanpak van de beide bedrijven zoveel parallellen dat een samenwerking een logisch gevolg was. Wij zien in Context een deskundige aanvulling op het verrichten van technische toedrachtsonderzoeken en het beoordelen van schade bij zelfstandig ondernemers”

De samenwerking is gebaseerd op gelijkwaardigheid en er worden geen commerciële opslagen over elkaars diensten berekend. Beide bedrijven kiezen voor de rol van deskundige. Vanuit deze deskundigheid wordt open naar partijen gecommuniceerd en wordt gestreefd naar concrete resultaten met een onderscheidende kwaliteit.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.