Samenwerking Context en Interlloyd Averij

0

Context en Interlloyd Averij gaan per 1 april 2023 nauw samenwerken. Hiertoe hebben beide bedrijven onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Michael Blonk (links), Managing Partner van Context: “Wij kregen steeds vaker de vraag van onze relaties of wij ook marine/cargo-schades behandelen. Om geen nee te hoeven antwoorden, werkten we de afgelopen jaren incidenteel al met Interlloyd Averij. De ervaringen met hen waren zeer positief en plezierig en hun aanpak lijkt zeer sterk op die van ons. Mede omdat zij ook een sterk internationaal netwerk hebben, hebben we de koppen bij elkaar gestoken.”

Aanvullen

Bert van Riessen (rechts): “Naast het feit dat onze specialismen elkaar aanvullen, vertonen de filosofie en aanpak van de beide bedrijven zo veel parallellen dat een nauwere samenwerking een logisch gevolg was. De samenwerking heeft tot doel om de markt een nieuwe multidisciplinaire speler op het expertisevlak te kunnen bieden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.