Schade-expertisebureau Context neem RVJ over

0

Schade-expertisebureau Context gaat zijn dienstenpakket vanaf 1 april 2023 verder verbreden door de integratie van RVJ Expertises & Taxaties. De bundeling van activiteiten vindt plaats vanuit de gedachten en ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor Expertise & Consulting nog verder ‘in de breedte’ van dienst te kunnen zijn.

Na de integratie zal Context zowel in de co-assurantie als in de Provinciale markt zijn opdrachtgevers van dienst kunnen zijn. Expertise-opdrachten van iedere omvang kunnen worden uitgevoerd, van eenvoudig tot zeer complex. Deze verbreding wordt mede ingegeven door de groeiende vraag en behoefte vanuit de markt.

Retailschades

Michael Blonk (links), Managing Partner van Context: “Net als Context is RVJ een niche speler. Zij zijn echte specialisten in retailschades. Ook hun kennis op het gebied van schades aan monumentale windmolens getuigt daarvan.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.