Preview HypoVak Special online

0

Digitalisering, fintech en de bijbehorende mogelijkheden zijn belangrijke onderwerpen op de agenda van HypoVak 2017. In de nieuwste e-InFinance een  preview van wat u kunt verwachten van de HypoVak Special die deze maand in een extra hoge oplage verschijnt. Interviews met keynote sprekers Cora van Nieuwenhuizen (Europarlement), Dennis Boesser (Yellowtail) en Bart Koster (CMIS Franchise).

 

e-InFinance: HypoVak SpecialVolgens Bart Koster, directeur Sales CMIS Franchise, krijgt het hypotheekadvies niet de aandacht die het zou moeten hebben. De klant ziet een adviseur volgens hem vooral bezig met het concreet regelen van de hypotheek. Al het werk om tot een goed advies te komen blijft hierbij buiten beeld. Het werkelijke verdienmodel van de hypotheekadviseur zou het onafhankelijke hypotheekadvies moeten zijn, terwijl de adviseur momenteel beloond wordt voor het regelen van de hypotheek zelf.

Tevens is er veel aandacht voor het HypoVak-programma op 30 mei. De e-InFinance met daarin een preview van de HypoVak-special leest u hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.