Prestatiescores Adfiz nu ook beschikbaar in MoneyView-vergelijkers

0

De onlangs vernieuwde Adfiz-scores zijn sinds deze week ook beschikbaar in de vergelijkers van MoneyView.

De brancheorganisatie stapte met haar vernieuwde Prestatie Onderzoek onlangs over van beoordelingen op basis van een schaal van 1 tot 10 naar de Net Promotor Score (NPS). Bij de NPS-methodiek wordt de vraag beantwoord in hoeverre adviseurs een bepaalde aanbieder bij anderen zouden aanbevelen.

Alle gebruikers van de MoneyView ProductManager, MoneyView Advisa en MoneyView Selector hebben voortaan de beschikking over deze ‘vernieuwde’ Adfiz-scores.

Met de introductie van de NPS-methodiek werd het Prestatie Onderzoek meteen ook uitgebreid met de beoordeling van hypotheekverstrekkers, een uitbreiding waar veel behoefte aan was.

Voortaan heeft iedereen met toegang tot de hypotheekmodules van MoneyView meteen ook inzichtelijk in hoeverre (collega-)adviseurs hypotheekverstrekkers aanbevelen dan wel ontraden.

Adfiz grijpt de introductie van de vernieuwde methodiek binnen de MoneyView-vergelijkers meteen aan om een oproep te doen aan adviseurs. Directeur Enno Wiertsema: “Doe vooral mee aan het Adfiz-prestatieonderzoek en help mee om onze branche verder te verbeteren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.