Medewerkers Flexfront pakken groots uit

0

Tijdens het Swim for Tim-diner op 3 juli pakken de medewerkers van Flexfront groot uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS. Onder begeleiding van een topchef serveren zij een culinair 4-gangen menu uit en zal radio-dj Gerard Ekdom als veilingmeester acte de présence geven.

Er zijn inmiddels 130 aanmeldingen binnen voor het Swim for Tim-diner. Deze week is ook de Swim for Tim veilingactie 2017 geopend. Dit jaar bestaat de veiling uit twee onderdelen, de reguliere veiling en een diner-veiling. De items van de diner-veiling worden tijdens het Swim for Tim-diner live afgeslagen door veilingmeester en radio-dj Gerard Ekdom. Deze veiling is ook online te volgen via Facebook. De reguliere veiling sluit vrijdag 7 juli om 12.00 uur.

Inmiddels staan bijna alle items waarop geboden kan worden online op de speciale Swim For Tim-website. Er kan geboden worden op onder andere vakanties, maatschoenen, kunstwerken, voetbalarrangementen en culinaire uitjes.

Women in White

Het gehele diner, inclusief organisatie, restaurant en de ingrediënten wordt gesponsord door een aantal maatschappijen die de Swim for Tim-organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. De dames van Women in White zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens het diner.

In dit bijzondere restaurant voor één dag is nog plaats voor een aantal gasten. Zij betalen een all-in bijdrage van slechts 100 euro per couvert, inclusief een voortreffelijk wijnarrangement dat is samengesteld door het team van Smaakmakend. Dit bedrag komt volledig ten gunste van Stichting ALS Nederland. De Swim for Tim organisatie is in 2016 opgezet toen FlexFront-collega Tim van den Berg de diagnose ALS kreeg.

Reserveren per couvert of per tafel kan door een e-mail te sturen naar sponsor@swimfortim.nl. Vermeldt daarin uw naam, het aantal personen waarmee u wilt deelnemen aan het diner en het factuuradres.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.