Cash geeft ‘Beleggen voor Dummies’ weg

0

In de nieuwe editie van Beleggen voor Dummies helpen Hans Oudshoorn en Peter Siks – de beleggerstrainers van Binck Bank –  de lezer op weg in de wereld van beleggen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod.

Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. Met behulp van het beleggingsplan leren de auteurs de lezer hoe hij zijn geld kan laten groeien. Met waardevolle strategieën en tips om de juiste keuzes te maken.

Win een exemplaar

De redactie van Cash – net als InFinance onderdeel van Triple I, geeft een aantal exemplaren van Beleggen voor Dummies weg. Om kans te maken moet u drie kennisvragen beantwoorden en een voorspelling doen over de eindstand van de AEX op 30 december, de slotstand van 2016.

U kunt tot donderdag 29 december 12.00 uur meedoen. Er zijn vijf exemplaren van het boek Beleggen voor Dummies te winnen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.